Mooie artikelen bestellen om je bedrijf te promoten

smiling man while holding smartphone

Als ondernemer weet je als geen ander dat je voortdurend je best moet doen om je bedrijf bij klanten te promoten. Er zijn maar weinig bedrijven die zich kunnen verheugen in een vaste stroom klanten, tenzij je een landelijke supermarktketen bent of een wereldwijd bekende bierbrouwer. Je kunt je bedrijf op verschillende manieren promoten. Dat kan onder andere met leuke Lavista promotieartikelen. Deze kun je aan je klanten weggeven, bijvoorbeeld bij het plaatsen van een bestelling of het verlenen van een opdracht. Hiermee doe je aan klantenbinding, want de klant zal het zeker waarderen dat hij iets krijgt, zelfs als het niet veel geldelijke waarde heeft.

Iets leuks voor de kinderen

Wat het ook altijd goed doet als promotiemateriaal zijn leuke dingen voor de kinderen van je klanten. Een ballon, een petje, een sticker, een pen of een leuke drinkbeker met kunststof rietje. Het is vooral voor kinderen onder de 6 jaar eigenlijk al snel goed. Het voordeel is dat je dit soort artikelen redelijk goedkoop kunt inkopen, ook als je voor personaliseren kiest. Zeker als je een wat groter aantal kiest betaal je een scherpe prijs per stuk. Wil je op een later moment een nabestelling doen dan ben je soms goedkoper uit omdat er geen proefdruk meer hoeft te worden gemaakt en de instellingen van de machines bekend zijn.

Kom goed voor de dag tijdens een event

Als je je bedrijf promoot tijdens een event dan wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Dat doe je met de juiste promotieartikelen. Die stem je natuurlijk af op het te verwachten publiek. Zijn het vooral dames dan kun je kiezen voor een leuke tas. Voor algemeen publiek laat je een handige BIC aansteker bedrukken, die natuurlijk niet alleen voor sigaretten dienst kan doen, maar waarmee je ook kaarsen aan kunt steken. Zijn het vooral mannen dan deel je petjes uit met jouw bedrijfslogo. Komen er ook kinderen mee dan scoor je goed met stickers en ballonnen. Het voordeel van dit soort giveaways is dat je er gemakkelijk een grote hoeveelheid van op voorraad kunt houden omdat ze weinig ruimte innemen.

Wat geef je aan belangrijke relaties?

Belangrijke relaties en gewaardeerde klanten scheep je natuurlijk niet af met een aansteker of balpen met jouw logo. Maar gelukkig zijn er ook mooie producten die je kunt laten personaliseren. Dat kan heel subtiel. Hierdoor heeft de ontvanger niet het gevoel dat hij als reclame voor jouw bedrijf moet rondlopen, bijvoorbeeld met een luxe stormparaplu of een mooie laptoptas. Dit zijn artikelen waar iemand jaren mee kan doen. Het zijn dan ook cadeaus waarmee je iemand echt blij kunt maken. Dit schept een band met jouw bedrijf. Hopelijk zorgt het er ook voor dat deze klant ook in de toekomst graag zaken met je blijft doen. Houd er bij het geven van duurdere cadeaus wel rekening mee dat veel bedrijven een policy hebben voor het aannemen van geschenken. Blijf dus altijd onder een acceptabele waarde om de ontvanger niet in verlegenheid te brengen.