Wellness in eigen huis: ontspannen in je badkamer

Het is meer dan logisch dat je van je eigen badkamer graag een eigen wellness wilt maken. Je richt hierdoor namelijk meteen een ruimte in waar je helemaal tot rust kunt komen. Wist je dat dat eigenlijk helemaal niet zo lastig hoeft te zijn? Met een paar kleine investeringen kun je een wereld van verschil maken. Benieuwd geraakt hoe je een wellness in je eigen huis het beste kunt realiseren? Je leest er meer over in dit blog.

Zorg voor een badkamer met erg veel lichtinval voor een ruimtelijk gevoel

Het is wel zo fijn dat de ruimte licht en ruimtelijk aanvoelt. Dit draagt meteen bij aan een meer ontspannen gevoel. Probeer altijd voor erg veel lichtinval te zorgen en maak gebruik van een erg licht kleurenpalet. Dit kun je erg makkelijk terug laten komen in de kleur van het sanitair en de tegels op de muur en de vloer. Door te starten met een strakke basis, zoals een Geberit inbouwreservoir, kun je vertrouwen op een strakke afwerking.

Probeer een fijn wellness element terug te laten komen, zoals een bad of een erg fijne regendouche

Zie je het al voor je? De badkamer is de perfecte plek om even op te laden na een lange werkdag of om helemaal ontspannen aan je welverdiende weekend te beginnen. Daarom is het wel zo belangrijk dat je minstens één relaxelement terug laat komen in de ruimte. Je kunt daarbij denken aan een prachtig ligbad of een prachtige douche met een luxe douchekop. Op het gebied van de stijl van dit type sanitair is er enorm veel mogelijk, zodat er voor iedere stijl badkamer meer dan genoeg mogelijk is. Heb je op dit moment al een bepaald beeld over hoe de stijl bij jou in de badkamer in huis moet zijn?

Kies voor een badkamerontwerp op maat en geniet van een geweldig totaalplaatje

Een van de beste investeringen die je maar kunt doen, is het kiezen van een badkamerontwerp op maat. Je weet zo namelijk zeker dat de ruimte efficiënt in wordt gedeeld en dus ook optimaal wordt benut. Maar je kunt ook erg goed je eigen wensen en eisen terug laten komen in het ontwerp. Laat de badkamer van je dromen ontwerpen door een expert uit de badkamerwinkel en geniet daardoor van een strak en fantastisch totaalplaatje. Je wellness in huis is sneller te realiseren dan je zo snel zou denken.