Lila Grace Moss-Hack: alles wat je wil weten

Als je de naam Lila Grace Moss-Hack hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan haar beroemde moeder, Kate Moss.

Maar, in deze blog gaan we dieper in op het leven en de carrière van Lila Grace Moss-Hack. Lila is een opkomend model en heeft haar stempel gedrukt op de modewereld met haar unieke stijl en opvallende uiterlijk.

Wie is Lila Grace Moss-Hack?

Lila werd geboren in Londen op 29 september 2002 en groeide op in een omgeving van creativiteit en kunst. Haar ouders, Kate Moss en Jefferson Hack, zijn allebei prominenten in de creatieve wereld. Lila heeft al van jongs af aan veel interesse getoond in de mode-industrie.

Lila Grace Moss-Hack is vooral bekend geworden vanwege haar modellenwerk. Ze begon haar modellencarrière op 13-jarige leeftijd en heeft sindsdien samengewerkt met enkele van de grootste namen in de modewereld. Haar kenmerkende uiterlijk en unieke stijl hebben haar op de kaart gezet als een veelbelovend model.

De eerste klus was voor een campagne van de Britse cosmeticamerk The Braid Bar, waar ze een natuurlijke uitstraling en krullend haar liet zien. Sindsdien heeft ze voor meerdere mode- en beautymerken gewerkt en heeft ze fotoshoots gedaan voor gerenommeerde modebladen, zoals Vogue.

Kate Moss, de moeder van

Lila is geboren als kind van twee bekende mensen. Eerst gaan we in op haar moeder, Kate Moss. Kate is een van de meest iconische supermodellen aller tijden. Ze begon haar carrière in de jaren ’90 en werd snel een van de meest gewilde modellen ter wereld. Kate heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de mode-industrie en heeft de covers van vele bekende modebladen gesierd. Naast haar modellenwerk heeft ze samengewerkt met kledingmerken, waarbij ze haar eigen kledinglijn uitbracht.

Kate is daarnaast een veelbesproken figuur in de media, vanwege haar soms tumultueuze privéleven. Ze heeft in het verleden geworsteld met verslavingen en heeft veel kritiek ontvangen vanwege haar dunne uiterlijk. Ondanks de uitdagende tijden, heeft Kate zich altijd weer teruggevochten. Als een van de grootste iconen in de modewereld, is ze zich zeker van terugkomst.

Ook haar liefdesleven wordt op de voet gevolgd. De vader van Lila is er één van velen. Papa Lila en Kate zijn dan ook niet meer samen. Ze zou op het moment samen zijn met de fotograaf Nikolai von Bismarck. De relatie houdt al sinds 2015 stand.

Jefferson Hack, de vader van

De tweede achternaam van Lila komt weg van haar vader, Jefferson Hack.

Jefferson Hack is een Engelse uitgever, journalist en ondernemer. Hij is vooral bekend als mede-oprichter van het tijdschrift Dazed Media. Bovendien heeft hij in de loop der jaren verschillende rollen in de modewereld gespeeld, waaronder als journalist, uitgever en creatief directeur.

Zijn creatieve visie past hij toe op verschillende projecten binnen de modewereld. Hij is een echte visionair. Niet gek dat hij dus bekend staat om zijn innovatieve ideeën en experimentele benadering van mode en media.

Successen

Lila Grace Moss-Hack heeft al een indrukwekkende lijst van geboekte successen op haar naam staan. We geven hier een klein overzicht van de meest bekende samenwerkingen en shows:

 • Marc Jacobs Beauty,
 • Balmain Paris,
 • Chanel,
 • Versace,
 • Zara,
 • London fashion week,
 • en ga zo maar door

Haar modellencarrière wordt aangestuurd door een agency. In dit geval valt de appel niet ver van de boom, Lila is namelijk onderdeel van de Kate Moss Agency. De appel viel nog dichterbij, toen Lila model stond voor Dazzled (weet je nog, het bedrijf van papa-lief).

Socials

Net als veel andere modellen van haar generatie, is Lila Grace Moss-Hack actief op sociale media. Ze heeft meer dan 490.000 volgers op Instagram, waar ze regelmatig foto’s en updates plaatst over haar modellenwerk en persoonlijke leven. Lila gebruikt sociale media ook om haar stijl en persoonlijkheid te laten zien en om haar volgers te inspireren.

Een leuke feitje is dat er op verschillende foto’s is te zien hoe ontzettend erg ze op haar moeder lijkt. Met name wanneer een vergelijking wordt gemaakt van Lila met Kate Moss in haar jonge jaren, is de overeenkomst onwaarschijnlijk groot.

Zelf model worden?

Als je droomt van een carrière als model net als Lila Grace, zijn hier enkele tips om je te helpen:

 • Portfolio: Investeer in goede foto’s van jezelf en maak een portfolio. Dit is essentieel om opgemerkt te worden door modellenbureaus en opdrachtgevers.
 • Modellenbureau: Sluit je aan bij een gerenommeerd modellenbureau. Zij hebben de juiste connecties en kunnen je helpen met het vinden van opdrachten.
 • Uitstraling: Zorg voor een gezonde levensstijl en werk aan je uiterlijk. Dit betekent dat je goed voor jezelf moet zorgen door gezond te eten en regelmatig te sporten.
 • Communicatievaardigheden: Als model moet je met verschillende mensen werken en soms communiceren in een vreemde taal. Werk aan je communicatievaardigheden om professioneel over te komen.
 • Geduld: Het kan even duren voordat je wordt opgemerkt en veel modellen moeten veel audities doen voordat ze worden geboekt. Wees geduldig en blijf gefocust op je doelen.

Met deze tips en doorzettingsvermogen kun je je droom om een model te worden waarmaken. Geen maatje 36? Geen probleem! Tegenwoordig wordt op verschillende vlakken ingegaan op body positivity. Dat betekent dat vrouwen van alle afkomsten en met verschillende maten, op hun manier model kunnen zijn.

Al met al kan in ieder geval worden geconcludeerd dat Lila Grace Moss-Hack een ontzettend mooie carrière heeft opgebouwd. Nog maar 20 jaar oud en toch omweg om de wereld te veroveren. Met het geluk van haar genen en de contacten van haar ouders, denken wij dat ze nog een lange carrière tegemoet gaat.