Je laptop (of telefoon) oppimpen voor meiden

person sitting front of laptop

Heb je een telefoon of laptop en vindt je hem maar saai. Met deze tips krijg jij de mooiste laptophoesjes, telefoonhoesjes, laptopcovers en natuurlijk kan je de laptop zelf ook mooi maken. Kijk eerst wat je stijl is, want je zult je telefoon of laptop vaak moeten gaan gebruiken. En als je nog geen telefoon of laptop hebt of je wilt een nieuwe, zorg dat goed voor de planeet en ga voor een refurbished versie. Ook deze kan je customizen en personaliseren.

Refurbished laptop pimpen

Alpha-shop.nl biedt refurbished laptops aan. Het is beter voor de planeet om een refurbished laptop te kopen en het is ook nog eens goedkoper. Als je je laptop lelijk vindt, kan je hem gemakkelijk oppimpen. Het voordeel is dat je hoes beschermd wordt zodat je laptop langer mee gaat. Je kan hem ook personaliseren. Kies een bepaalde stijl, wil je juist een kleurrijk patroon of een minimalistisch ontwerp? Of wil je alleen een inspirerend citaat op je laptop hebben? Als je een bedrijf hebt, kan je ook je bedrijfslogo op je (bedrijfs)laptop plakken. Je kan inspiratie opdoen in tijdschriften of op sociale media zoals Pinterest. 

Laptopstickers en steentjes

Je kan als eerste laptopstickers gebruiken. Je kan een eigen ontwerp maken of een standaard sticker kopen om je laptop op te pimpen. Een standaard sticker kan bijvoorbeeld het thema natuur, sport of vuur zijn. Andere thema’s zijn retro of popcultuur. Als je je stickers zelf maakt kan je het juiste materiaal gebruiken (makkelijker te verwijderen) zoals smart vinyl. Ook heb je een cricut machine nodig om de stickers te maken. Ze kunnen wel een beetje prijzig zijn, zoek dus de goedkoopste uit. Het ziet er uit als een soort kleine printer. Naast stickers, kunnen zelfklevende steentjes ook mooi zijn. Ze zijn meestal zilver of goud, maar je kan ze ook in de kleur roze nemen. Je kan er bijvoorbeeld vormen zoals sierlijke krullen en bloemen mee maken, of bijvoorbeeld een kroon. 

Laptopcovers en laptophoezen

Er zijn ook laptops covers. Deze beschermt je laptop tegen stoten en krassen. Een laptopcover is gemaakt van hard materiaal. Er zijn veel mooie ontwerpen, en ook deze kan je op maat laten maken en personaliseren. Je kan zelfs de laptopcover nog customizen met laptopstickers of steentjes als je dat niet te veel vindt. Wat je ook kan doen is je laptophoes beschilderen met een tiedye patroon, gebruik de juiste verf en volg een tutorial over hoe je een mooie tiedye laptop hoes maakt. Je kan ook een laptophoes of laptoptas zelf maken met zelf gekozen stoffen. Het is hierbij leuk om zelf naaien. Je moet er ook een rits bij kopen om in te verwerken. Het voordeel van een zelfgemaakte laptophoes of tas is dat die in de was kan als die vies wordt (mits je de juiste stoffen hebt gebruikt). Hierbij kan je ook verschillende tutorials vinden met leuke naaipatronen.

Telefoonhoesjes

Ben je klaar met je laptop en wil je ook een mooie telefoon creëren? Mooie telefoonhoesjes zijn ook helemaal in. Er zijn veel leuke telefoonhoesjes te vinden. Je kan ze egaal kopen, met print of met een bijzondere foto. Ook kan je ze met uitstekende delen kopen, ze vallen meer op maar kunnen erg grappig zijn. Het is ook wat onhandiger om mee te lopen, maar je went er wel aan. Je hebt ook handige hoesjes, zoals een hoesje waarin je een standaard uit kan klappen om je telefoon mee neer te kunnen zetten. Of wat dacht je van een waterdicht telefoonhoesje, zodat je hem in het water kan laten vallen. Popsockets op telefoonhoesjes zijn ook een rage. Je kan ze zo beter vasthouden als je bijvoorbeeld een selfie wil maken. Als laatste hebben we natuurlijk het hoesje met de portemonnee erin verwerkt. Je kan er geen losse munten in bewaren, maar wel pasjes en contant papiergeld. Je kan telefoonhoesjes natuurlijk ook personaliseren en zelf (laten) maken. Hoe ga jij je apparatuur pimpen?