Het vermogen van Monique Westenberg

Wie is Monique, waar is ze bekend van, werkt ze zelf en hoeveel geld heeft ze eigenlijk? Alles over Monique Westenberg lees je hier.

Monique kennen we in Nederland eigenlijk het als de vrouw van André Hazes. Inmiddels is de relatie uit, maar ze hebben wel samen een kind gekregen: André (Dré) Hazes jr. Ze had graag nog een kind gekregen, maar is inmiddels 43 en legt de verdere kinderwens naast zich neer. André en zij zijn al jaren uit elkaar, maar het blijft een knipperlichtrelatie.

Zij leerden elkaar kennen via Facebook en hebben via deze online weg uiteindelijk ook een relatie gekregen. Een leuk voorbeeld voor andere mensen in deze digitale tijd. Wat veel mensen choqueerde is dat Monique maar liefst zestien jaar ouder dan André. Ook Andrés moeder vond dit feit maar moeilijk te accepteren. Terwijl Rachel zelf ook een stuk jonger was dan Hazes senior toen die elkaar leerden kennen.

Opleiding

“Vanaf het moment dat ik leerplichtig was, zijn mijn ouders een caravanhandel begonnen in Rotterdam. We woonden wel nog op dat terrein met kermis-exploitanten en alle zomervakanties ging ik met oma mee de kermis op. Zo leuk.” Liet monique ooit weten in een interview met Beau Monde.

Ze vertelde ook over haar studietijd. Ze begon aan een opleiding Detailhandel, waar ze uiteindelijk voor slaagde. Ze wilde graag stewardess worden, maar koos uiteindelijk een andere weg. “Ik werkte bij Feyenoord, waar ik de hospitality deed voor de skyboxen. Daarna heb ik nog bij de Staatsloterij gewerkt,” daarover zegt ze: “Echt een tof leven.”

Werk

Momenteel lijkt het alsof Monique geen vaste baan heeft ergens. Het geld dat ze heeft komt dan waarschijnlijk grotendeels van André. Omdat de twee niet samenzijn, krijgt ze alimentatie van hem. Het bedrag is niet bekend, maar laten we ervanuit gaan dat het niet een klein bedragje is. Monique is degene die voornamelijk voor hun kindje zorgt en het lijkt er op dit moment alsof ze alleen dat doet. Er is niet bekend of ze de laatste jaren ook een baan heeft gehad naast haar leven in de spotlights.

Dat leven heeft dan wel weer werk opgeleverd als influencer. Zoals zovelen in de showbizz, heeft ook Monique enorm veel volgers op platformen zoals Instagram. Met haar bijna 750 duizend volgers kan ze zeker een influencer genoemd worden en over het algemeen krijgen influencer prima betaald voor hun samenwerkingen. Op haar Instagrampagina doet ze natuurlijk samenwerkingen met verschillende bedrijven. Hoeveel dat is op jaarbasis, is niet duidelijk. Veel influencers delen dat niet met hun volgers. Toch kan je haar foto’s wel opmaken wat voor levensstijl heeft en wat voor vermogen daarbij hoort.

Kledinglijn

Monique heeft tot twee keer toe een kledinglijn gehad bij het Kruitvat. Het lijk erop alsof de lijn niet enorm goed gaat, maar ze zal er toch wat m verdienen en ook haar naamsbekendheid ermee helpen. Dee kleding zou volgens verschillende bronnen niet zo heel goed lopen. Monique zou daarom ook kleding hebben weggegeven, maar het Kruitvat wilde daar niks van horen en liet weten dat: “Het werkelijk de deur uitvliegt.”

Documentaire André Hazes

De documentaire van André Hazes, Crossroads, heeft heel wat stof doen opwaaien. In de vijfdelige reeks doet de zanger namelijk wat opvallende onthullingen. De fans smuller ervan, maar de mensen in zijn leven een stuk minder. Zo gaat het om Hazes’ relaties en laat hij zich niet van zijn beste kant zien. Monique was niet aanwezig bij de premiere van de documentaire en ook dat was weer voer voor de roddelpers.

Moeilijke relatie

Zij en André hebben een knipperlichtrelatie en hebben behoorlijk wat gedoe gehad de afgelopen jaren. Zo is André meermaals vreemdgegaan en heeft hij ook openlijk een relatie gehad met een andere vrouw: Sarah van Soelen.

Inmiddels is het liefdesleven van André Hazes een hele soapserie geworden. Regelmatig verschijnen er berichten over nieuwe dames in zijn leven. Zo was hij na Sara van Soelen, samen met Sarah Salah, weer een ander dus. Die relatie bleek vrij serieus uit de berichten die onder andere RTL Boulevard en Cosmopolotin erover schreven.

Serieus of niet, ook die relatie strandde vorig jaar. Waarschijnlijk om meerdere redenen, maar zo zou André ook hebben gezegd dat hij hoopt ooit weer samen te komen met zijn ex, Monique Westenberg. Niet echt leuk om te horen als je een relatie hebt met iemand, maar voor fans van Monique wel weer een leuke opsteker. Wie weet wordt het gezinnetje ooit nog eens herenigd.

https://www.instagram.com/p/ClMa_YTIDmK/
Monique samen met André samen

De break-up kwam voor Sarah behoorlijk onverwachts: de twee waren volgens haar namelijk “helemaal verliefd”. Zo hadden ze het over trouwen en vertelde Sarah aan André graag in december ten huwelijk gevraagd te willen worden. “André belde mijn moeder om te zeggen dat hij naar haar toe zou komen om mijn hand te vragen.”

Hun toekomstplannen gingen verder dan alleen trouwen: ook samenwonen stond op de planning. “We waren al samen naar huizen aan het kijken. Het huis wat hij nu heeft gekocht in Wilnis, had hij ook al naar mij doorgestuurd als optie.” Sarah en André hebben elkaar na hun breuk niet meer gesproken.

December pakte dus vooral anders uit voor Sarah. De toeschouwers van het spektakel konden op hun beurt in de wintermaanden van het afgelopen jaar zien dat André en Monique samen met hun zoontje Sinterklaas hebben gevierd. Ook zijn de twee samen gespot op vakantie. Ze zijn als gezin gezien in Disneyland Parijs. Uiteindelijk hebben de twee toegegeven en begonnen toen ook met het posten van foto’s op Instagram. Monique zei in die tijd nog wel dat ze op dit moment niet nog een keer met André zou willen proberen, maar de twee lijken steeds closer te worden.

Vermogen

Dan zijn we aangekomen bij het vermogen van Monique. In de documentaire van André wordt ook het huis van Monique getoond. Dat huis is geen rijtjeswoning midden in het land, maar een mooi onderkomen in Berkel en Rodenrijs. Het is een kast van een huis met een totale waarde van 1.075.000 euro. Het is weliswaar het huis van André, maar Monique woont er momenteel. Haar eigen vermogen zou geschat worden op zo’n zeven miljoen euro. Met de kanttekening, dat het huis daarin meegerekend wordt. Het totale vermogen van André Hazes junior wordt geschat op vier miljoen euro. Dat komt door zijn verschillende bedrijven en de optredens die hij doet, waar hij €12.500 per half uur voor vraagt. Niet gek, ook niet voor Monique.