Geniet van de zon in stijl: bikini’s die je niet mag missen voor je volgende reis

woman standing near seashore

Beginnen de eerste warme zomerdagen langzaam maar zeker te naderen? Bijvoorbeeld omdat de zomermaanden in eigen land voor de deur staan of omdat je naar een zonnige bestemming op vakantie gaat? Dan ben je vast en zeker wat items in je garderobe aan het zoeken. Een goede bikini is daar een erg duidelijk voorbeeld van. Want door een paar fijne bikini’s klaar te hebben liggen, ga je comfortabel en stijlvol de zomer in. Waar moet je zoal op letten tijdens het shoppen van een nieuw setje? Je leest er net even wat meer over in dit blog.

Investeer altijd in badmode in neutrale kleuren: tijdloos én elegant

Een van de beste investeringen die je kunt doen, is badmode in neutrale kleuren. Je haalt hierdoor een paar erg fijne tijdloze items in huis, waar je voor een enorm lange tijd veel plezier aan gaat beleven. Denk daarbij aan een bikini bandeau in kleuren zoals wit, gebroken wit of zwart. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de kleur badmode die je graag wilt dragen? Dat maakt het uitzoeken van het perfecte setje meteen weer wat makkelijker om te doen. Wel zo handig, toch?

Combineer een aantal tijdloze stukken met felle en opvallende prints

En heb je eenmaal een paar setjes badmode in neutrale kleuren bij jou in de kast liggen? Ga dan ook meteen op zoek naar een paar setjes in felle kleuren of opvallende prints. Hierdoor kun je perfect inspelen op de meest actuele trends en je zongebruinde huid komt ook nog eens perfect uit. En dat zorgt meteen weer voor een erg zelfverzekerd gevoel aan het zwembad of op het strand. Van bikini’s tot aan een badpak, iedere denkbare vorm van badmode is in de meest kleurrijke ontwerpen te koop. Beter kan het eigenlijk niet, toch?

De mooiste badmode combineer je met accessoires zoals kimono’s en sandalen

De kers op de taart? Dat zijn een aantal stijlvolle accessoires waar je iedere outfit helemaal compleet mee maakt. Je kunt daarbij denken aan kimono’s en sandalen. En ga je voor een dag relaxen bij een beachclub? Investeer dan in een paar mooie gouden juwelen voor die ultieme stijlvolle look. Met je haar – sterk in een knotje – steel je daar vast en zeker helemaal de show. Ook handig, je lokken komen hierdoor niet in je gezicht en je  nek blijft lekker koel en fris op een warme dag.