December; maak er voor jezelf een feestje van! 

December wordt door veel mensen standaard de feestmaand genoemd. Dit is ook logisch, we rollen van het ene evenement naadloos door in het volgende. Kerstborrel hier, pakjesavond daar. Allemaal heel gezellig, mits je er echt van houdt. Bij niet iedereen is dat het geval en wanneer dat wél het geval is, kan het ook nog eens zo zijn dat niet ieder gepland evenement een waar succes is. Onderhuidse spanningen en irritaties zijn vaak niet te verbergen, ook niet in de gezellige decembermaand. Dus wanneer voor jou december niet per definitie voelt als een feestmaand dan is het wellicht goed er in ieder geval voor jezelf maar een feestje van te maken. Hoe je dit doet? Door lekker zelf die slingers op te hangen. Hier een aantal ideeën om dat te doen.  

Verwen jezelf 

Waarschijnlijk heb jij wel ergens een verlanglijstje mogen indienen deze decembermaand, maar het is natuurlijk altijd afwachten of je wensen ook daadwerkelijk vervuld gaan worden. Daarom is het aan te raden om jezelf in ieder geval even te verwennen en iets te kopen waar je écht blij van wordt. Wat dat op dit moment voor velen is? Een iPhone 15 kopen! Want wat gebruiken we vandaag de dag nu meer dan de smartphone? We bellen, mailen en appen heel wat af. Zelfs hele werkdagen worden doorgebracht op dit kleine apparaatje. Verwen jezelf dan ook met de meest luxe variant die er tegenwoordig op de markt is. De iPhone 15 is het beste van alles wat er op de smartphone-markt te koop is. Van de camera’s, het design, het scherm tot de snelheid; iets vergelijkbaars is er niet. Dus trakteer jezelf hierop en schaf een nieuwe telefoon aan. Je bent het waard en laten we eerlijk zijn; niemand gaat het jou geven deze decembermaand.  

Me-time 

In december breng je vaak meer tijd met vrienden en familie door dan dat je normaliter doet. Heel gezellig, maar ook intens. Je staat de hele tijd ‘aan’ en er wordt van alles van je gevraagd. Daarom is december ook hét moment om te investeren in de nodige me-time. Ga eens een keer extra naar de sauna, boek een massage of doe iets anders waar jij echt enorm van geniet. Dit gaat je even nét dat beetje extra energie geven wat je wellicht in deze drukke en vooral ook sociale maand wel kunt gebruiken. Door de nodige me-time te plannen, kun je op andere momenten juist weer van de aanwezigheid van anderen genieten.  Kortom, december is een leuke maand mits je het goed en gedoseerd aanpakt. Maak er bovenal voor jezelf een feestje van door te investeren in de dingen waar je echt blij van wordt. Verwacht niet dat je de cadeaus die je écht wilt gaat krijgen, je moet vooral jezelf lekker verwennen. Zorg er ook voor dat je genoeg energie hebt om vol van de momenten te genieten dat je sociaal met familie en vrienden bent, dit doe je door op andere momenten bewust rust te creëren. Make it a december to remember, maar wel op jouw manier!