Voor laser ontharen in Enschede bezoek je Smooth Laser Clinic

Ieder mens krijgt te maken met haargroei, ook op plekken op het lichaam waar je dit mogelijk liever niet ziet. Ongewenste haargroei kan zelfs leiden tot onzekerheid als het op plekken groeit waar dit doorgaans minder verwacht wordt. Zo kunnen vrouwen haargroei op de bovenlip, wangen of hals ervaren en hier erg zelfbewust door raken. Ook op benen kan veel ongewenste haargroei zijn, waarbij het soms onbegonnen werk lijkt om dit telkens te verwijderen. Gelukkig zijn er manieren om haargroei permanent te verwijderen. Specialisten in de Smooth Laser Clinic weten precies hoe haar op effectieve wijze kan worden weg gelaserd, door op verschillende weefseldiepten de laser op het haar te richten. Vooraf krijg je een gratis intakegesprek waarin de mogelijkheden kunnen worden besproken en je reeds een proefbehandeling kunt ervaren. Zo kun je beslissen of het permanent ontharen iets voor je is en of je hiervoor een afspraak wilt inplannen.

Met laser ontharen

In de Smooth Laser Clinic kun je langsgaan voor een behandeling in laserontharing. Verschillende delen van het lichaam kunnen hiermee worden behandeld, om overtollige haargroei te laten verdwijnen. Met de laser kan haar op het lichaam of gezicht permanent worden verwijderd, waardoor je hier geen omkijken meer naar hebt. Haar op plekken waar je dit liever niet ziet, wordt zo weggenomen en voorkomen dat het opnieuw terugkomt. Vaak zijn hier meerdere sessies voor nodig, omdat het haar niet overal gelijk groeit. Waar je het haar behandelt met een laser, zal er uit andere haarzakjes opnieuw haar tevoorschijn komen. Ook deze kunnen dan worden weggehaald met een laserbehandeling. Na enkele ronden zijn de haren volledig behandeld en zal dit niet langer meer terug groeien.

Permanente ontharingsmethode

Om permanent haar weg te nemen met een laser wordt de meest geavanceerde apparatuur ingezet. Voor een optimale laserbehandeling wordt de Soprano ICE Titanium laser ingezet. Laser ontharen in Enschede doe je bij Smooth Laser Clinic waar specialisten precies wetten hoe je deze laser op verschillende golflengtes kunt gebruiken. Je verkrijgt een mooi resultaat en zult in korte tijd volledig kunnen ontharen. Met een intakegesprek wordt besproken welke behandeling het beste voor jouw specifieke wens is, waarna verschillende afspraken kunnen worden ingepland. Meerdere sessies zullen nodig zijn om de huid volledig haarvrij te krijgen. Daarnaast is het mogelijk om meerdere delen van het lichaam te behandelen.

Pakketprijs voor ontharen

Wanneer je op meerdere delen van je lichaam graag het haar permanent wilt verwijderen, dan kun je hiervoor kiezen voor een pakketprijs. Doordat je een combinatie aan lichaamsdelen wilt behandelen, wordt hiervoor een aantrekkelijke korting geboden. Zo wordt het ontharen met een laser betaalbaar en voor iedereen een goede optie als je last hebt van overtollige haargroei. De behandelingen worden aan zowel mannen als vrouwen aangeboden, dus het is zeker gebruikelijk om haar op bepaalde delen van het lichaam permanent te verwijderen. Ontharen met een laser kan plaatsvinden op onder meer het gezicht, de oksels, de schaamstreek en benen, waarna je er geen omkijken meer naar hebt.