De 5 badmodetrends van dit moment

Het shoppen van nieuwe badmode kan een behoorlijke opgave zijn. Door de vele keuzes zie je soms door de bomen het bos niet meer. Blijf jij graag op de hoogte van de nieuwste trends en wil jij on-trend shinen op het strand in jouw nieuwe badpak of bikini? Wij zetten graag de 5 badmodetrends van dit moment voor je op een rijtje zodat jij de juiste keuze maakt!

Glitter

Een trend waar je dit jaar absoluut niet omheen kan is badmode met glitter. Effen kleuren die volledig schitteren of een subtiel glitteraccentje in een trendy print, je vindt het allemaal. Glinsterende badmode is niet alleen opvallend, maar ook geschikt voor elke vrouw. Het maakt niet uit welke maat je draagt of welk figuur je hebt, met badmode met glitter zit je altijd goed.

Kleur

Naast de glittercollecties blijft badmode in een effen kleur altijd on-trend. Straal in de opvallende pop-kleuren van dit moment! Felgroen, felrood of knalroze, het is aan jou. Deze felle kleuren geven een prachtig contrast met je zongebruinde huid, waardoor jij opvalt en nóg bruiner lijkt!

Printjes

Printjes, printjes, printjes. Je kunt er nooit omheen en dit jaar ook zeker niet. Een absolute favoriet blijven de dierenprintjes. Elk jaar brengen onze favoriete merken een nieuwe collectie uit in een speelse dierenprint. Om ons te blijven verassen en de collecties te vernieuwen, zijn er steeds meer nieuwe varianten op deze veelvoorkomende print. Zo worden er meerdere prints met elkaar gecombineerd en worden dierenprints omgetoverd tot een abstracte print. Ben jij net als wij ook zo verliefd op deze prints?!

High-waist bikini

Hoge bikinibroekjes zijn super trendy maar doen ook vooral veel voor je figuur! Door de hoge taille wordt een deel van de buik verhult en wordt er een smalle taille gecreëerd. Hierdoor lijkt je buik strakker én slanker! Ook zijn deze broekjes vaak hoog uitgesneden waardoor je benen optisch langer lijken. Perfect voor vrouwen met kortere benen of een lang bovenlichaam. Creëer het silhouet dat jij wilt.

Badpakken

Badpakken zijn terug van weggeweest en helemaal niet meer zo oubollig als vroeger. Tegenwoordig zijn badpakken zelfs super sexy! De vrouwelijke snitten omarmen je lichaam en kunnen een slanker silhouet creëren. Zo bestaan er tegenwoordig corrigerende badpakken. Deze badpakken zijn rond de buik en taille verstevigd waardoor je een prettig ingepakt gevoel krijgt. De huid wordt geëgaliseerd en oneffenheden worden gecamoufleerd. Super sexy, super vrouwelijk.

Met deze trends weet je zeker dat jij super stijlvol over het strand loopt. Of je nu kiest voor een badpak of een bikini, het is aan jou. Ben ook niet bang om te kiezen voor iets anders. Wie weet ben jij wel een nieuwe trendzetter! Bekijk voor meer inspiratie online de Annadiva bikini’s en badpakken.