Trendy stijlen die je niet mag missen voor je trouwjurk

Ga je op korte termijn druk aan de slag met het shoppen van een trouwjurk? Dit is ongetwijfeld een van de leukste dingen om te doen naarmate je bruiloft begint te vorderen. Als dit bij jou op de planning staat, kom je nu vast en zeker graag wat meer te weten over de grootste trends van dit moment. Je wilt er immers op je best uitzien tijdens de mooiste dag van je leven. Hier helpen we je maar al te graag verder mee. In deze blog lees je welke trendy stijlen je niet mag missen voor je trouwjurk.

Romantische jurken met de mooiste applicaties 

Een van de grootste trends die je tegen gaat komen in een bruidswinkel zijn jurken met de mooiste applicaties. Denk daarbij aan pailletten, grafisch kant of kant met bloemen. Het zorgt meteen voor een erg romantische look en eigenlijk heb je op het gebied van accessoires eigenlijk niet veel meer nodig. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een jurk te shoppen die helemaal van kant is gemaakt, of juist een neutrale rok met een top van kant.

Een slanke en waanzinnige jurk van satijn 

Een andere erg populaire trend op het gebied van trouwjurken, zijn modellen van satijn. Dit zorgt voor een erg tijdloze en vrouwelijke look. Niet zo gek dus dat je hier meteen de show mee steelt. Van een A-lijn tot aan een rechthoekig model. Ieder denkbare pasvorm is in dit materiaal te verkrijgen, zoals een recht silhouet of een A-lijn. Weet je op dit moment al goed wat voor soort pasvorm je het liefste wilt passen in een bruidswinkel?

Een jurk met een open rug voor een vrouwelijke look

Ga je tijdens de bruiloft maar al te graag voor een vrouwelijke look? En mag het een beetje sexy zijn, zonder dat het té bloot is? In dat geval is het passen van een jurk met een open rug zeker het overwegen waard, bijvoorbeeld uit de collectie van Bruidshoek.nl. De open rug kan vallen tot net boven de billen, maar ook tot halverwege de rug. Het is dus helemaal aan jou waar je je comfortabel bij voelt en wat voor soort jurk je het liefste draagt tijdens de bruiloft. Probeer zeker een aantal modellen in een winkel, zodat je direct een goed beeld krijgt van de pasvorm die je het beste staat.