Til je huis naar een hoger niveau met deze unieke hexagon foto’s!

De meeste mensen halen enorm veel voldoening uit het pimpen van hun huis. Lekker op een zondagmiddag met je partner het huis met beide handen aanpakken, daar krijg je zo’n goed gevoel van (achteraf)! Het is dan ook broodnodig, want je wil toch niet elke keer die klusje maar blijven uitstellen en er achteraf spijt van krijgen dat je die ene spijker niet eerder in de muur geslagen hebt? 

Het is enorm leuk om allemaal leuke woonwinkels af te struinen op zoek naar de perfecte decoratie voor in huis. Het blijft alleen lastig om unieke decoratie te vinden, want tegenwoordig lijkt bijna iedere lamp of ieder schilderij op elkaar. Gelukkig heeft Modulari een oplossing bedacht: Hexagon foto’s voor op je muur. Je kan je eigen foto’s combineren, kies voor een aantal foto’s met een paar inspirerende quotes er tussen voor een geweldig resultaat!

Muurdecoratie waar je u tegen zegt 

Een bijzondere vorm van muurdecoratie is het gebruik van Hexagon foto’s. Deze foto’s zijn speciaal op maat gemaakt, en in de vorm van een hexagon. Dit is een heel erg originele vorm om je foto’s in op te hangen. Bovendien is het een lijst met meerdere foto’s erin, zodat je een soort thema erin kan verwerken. Wat dacht je van een leuke vakantie in het buitenland? Iedereen wil daar aan herinnerd worden, en als je nu foto’s van deze fantastische reis kan ophangen, loop je iedere keer langs deze foto’s met een lach op je gezicht. 

Je kan ervoor kiezen om alleen maar foto’s op te hangen, maar je kan ook voor een leuk printje of een prachtige quote ertussen. Daarnaast kan je zelf de vorm bepalen waarin je de foto’s ophangt: wil je bijvoorbeeld dat 1 foto er tussenuit springt, of wil je dat alle foto’s evenveel aandacht krijgen? De keuze is aan jou!

Verras je dierbaren 

Hoe leuk is het om je dierbaren een creatief en origineel cadeau te geven. Een persoonlijk cadeau is altijd veel leuker om te krijgen dan een cadeau dat je zo snel in de winkel kan halen. Je merkt dat de gever er tijd en moeite in heeft gestopt, en dat geeft altijd een heel fijn gevoel. Het is ook heel leuk om deze herinneringen nu tastbaar te zien: leuke momenten van jou samen met de ontvanger, dat is prachtig om eens in het echt te zien. 

De hexagon foto’s van Modulari doen het altijd goed en zijn geschikt voor heel erg diverse gelegenheden: je kan ze bijvoorbeeld geven voor een housewarming geven, maar ook op een verjaardag zullen ze het heel goed doen. Het ophangen van de foto’s is tevens een fluitje van een cent: de foto’s zijn magnetisch en daardoor kan je de plaats van de foto’s ook gemakkelijk aanpassen. De foto’s zijn geschikt voor heel veel soorten muren, van behang tot aan stucwerk! Je krijgt er ook handige afstandhouders bij zodat je alle foto’s op gelijke afstand kan hangen. Ideaal!