Introductie: De evolutie van botox en fillers

De wereld van cosmetische ingrepen en esthetische behandelingen is voortdurend in ontwikkeling. Dit geldt met name voor botox en fillers, waar innovatieve technieken en nieuwe trends elkaar snel opvolgen. Deze niet-chirurgische behandelingen worden steeds populairder, omdat ze een veilige en effectieve manier bieden om rimpels te verminderen en volume en contour aan het gezicht toe te voegen. In deze blog bespreken we de nieuwste trends op het gebied van botox en fillers en nemen we je mee in het uitgebreide aanbod van behandelingen bij BM Clinics.

Het veelzijdige aanbod van botox behandelingen bij BM Clinics

BM Clinics biedt een breed scala aan Botox-behandelingen om rimpels te verminderen en een frissere, jeugdigere uitstraling te creëren. Botox is een eiwit dat de spieren ontspant, waardoor de huid zich kan herstellen en rimpels vervagen of verdwijnen. Enkele van de meest populaire behandelingen zijn wenkbrauwlift, mondhoeklift, gummy smile-correctie, behandeling van rokersrimpels, behandeling van putjes in de kin, lift van de neustip en behandeling van hele zones zoals het voorhoofd, fronsrimpels en kraaienpootjes. Bovendien kan botox ook worden gebruikt voor medische klachten zoals migraine, tandenknarsen en overmatig zweten.

Hybride fillers: De nieuwste trend in fillers

Hybride fillers zijn een nieuwe trend in de cosmetische wereld, waarbij hyaluronzuur wordt gecombineerd met collageenstimulerende fillers. Deze fillers bieden het voordeel van direct volume door hyaluronzuur en langdurige collageen- en elastineproductie door de collageenstimulerende filler. Populaire hybride fillers zijn HArmonyCa en Radiesse Hyperdiluted, die zowel hyaluronzuur als calciumhydroxyapatiet bevatten. Het resultaat van hybride fillers kan zowel direct zichtbaar zijn als pas na enkele weken, afhankelijk van het type filler en de individuele reactie van de huid.

Skinboosters gemengd met collageenboosters

Skinboosters zijn een ander voorbeeld van innovatie in de wereld van fillers. Door skinboosters te mengen met collageenboosters, wordt de huid gehydrateerd en de productie van nieuw collageen gestimuleerd. Deze behandeling kan helpen om de huid een gezonde, stralende uitstraling te geven en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Een aangepast behandelplan kan worden opgesteld tijdens een vrijblijvend consult met een arts bij BM Clinics.

Kwaliteit, deskundigheid en laagdrempeligheid bij BM Clinics

Bij het kiezen van een kliniek voor botox- of fillersbehandelingen is het belangrijk om te letten op kwaliteit, deskundigheid en laagdrempeligheid. BM Clinics staat bekend om deze eigenschappen en biedt hoogwaardige behandelingen, uitgevoerd door ervaren en deskundige BIG-geregistreerde artsen en huidtherapeuten. De kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en heeft het Stylage-keurmerk ontvangen. Bovendien hanteren ze een strikt privacy- en dataveiligheidsbeleid voor de bescherming van patiëntengegevens. Met acht locaties verspreid over Nederland is er altijd een BM Clinics locatie in de buurt.

Een vrijblijvend consult om de mogelijkheden te bespreken

Om te bepalen welke behandeling het beste bij je past, biedt BM Clinics een gratis en vrijblijvend consult aan. Tijdens dit consult kan de arts je wensen en verwachtingen bespreken, en je informeren over de verschillende injectables en behandelingen die het beste resultaat kunnen opleveren. Samen met de arts kan je een persoonlijk behandelplan opstellen om een natuurlijk en mooi resultaat te bereiken. Of je nu kiest voor botox, fillers of een combinatie van beide, bij BM Clinics ben je verzekerd van kwaliteit en deskundigheid.