Donny Roelvink: vriendin, ongeluk, special forces, vermogen en meer

grayscale photo of mans face

Ken jij Donny Roelvink? Hij is bekend van het tv-programma: ‘de Roelvinkjes en Special Forces Vips’. In dit artikel vertellen wij je meer over zijn vriendin, zijn ongeluk, teelbalkanker en nog meer. Lees je mee? 

Donny Roelvink ken je misschien als het broertje van Dave Roelvink, of als de zoon van Dries Roelvink. Maar Donny is de nettere zoon van Dries. In plaats van bekend staan om kattenkwaad of het in de prak rijden van een auto, staat Donny als een veel rustigere versie bekend. Hij deed onder andere mee aan Special Force Vips, is bekend geworden door zijn sporters mentaliteit. Ben jij benieuwd hoeveel Donny Roelvink waard is? Wij vertellen je alles over hem in dit artikel.  

De vriendin van Donny Roelvink 

Sinds kort heeft Donny een nieuwe vriendin. Zo vertelde hij onder andere aan RTL Boulevard dat hij ontzettend blij is met zijn nieuwe vriendin. In de podcast: ‘Pauls Huisfeest’, vertelde hij alles over zijn nieuwe liefdesleven. Door zijn vriendin zit hij een stuk vaker lekker thuis. Hij geeft ook aan dat hij niet per se gezien wil worden met zijn vriendin. Deze keer wil zij liever in de anonimiteit blijven, en dat is natuurlijk haar goed rechte. 

Tot oktober 2021 ging Donny Roelvink nog samen met Janice Blok. Zij is inmiddels toch wel bekend geworden door een relatie te hebben met Donny. Later vertelt ze dat ze het zo vervelend vindt nog steeds met hem geassocieerd te worden. Wij denken dat het logisch is, gezien haar status en die van Donny Roelvink. 

Een bijna fataal ongeluk 

Dat Donny nog leeft mag een wonder zijn, want hij had een fataal ongeluk eerder in zijn leven. Donny verteld in een video dat hij niet veel heeft meegekregen van het ongeluk. Volgens hem ging het allemaal heel snel. Hij voelde een klap en vervolgens werd hij wakker in een ambulance. In een video laat Donny zijn heftige verwondingen zijn. Hij heeft een paar gebroken ribben, en een kleine klaplong. 

De video waarin hij vertelt hoe het met hem gaat kan als schokkend worden ervaren. Toch hebben wij besloten om jou de video te geven. Dit is de video

Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Eind 2022 kreeg Donny te horen dat hij teelbalkanker heeft. De diagnose werd gesteld door een arts naar aanleiding van een pijn die hij bleef ervaren. Het voelde alsof hij een flinke trap in de noten had gehad, dit was de pijn die hij ervaarde. Hij vond het heel vreemd, maar ging niet gelijk bij een arts langs voor controle. Een paar weken later voelde hij dezelfde pijn opnieuw. Dat vond hij vreemd en hij besloot om gelijk langs te gaan bij een huisarts. Die voelde en zei gelijk: ‘dat voelt niet goed’. Zo werd er besloten om een echo te maken in het ziekenhuis. 

Na de echo hoorde ik gelijk dat ik teelbalkanker had. Volgende dag mocht ik gelijk naar het ziekenhuis. Na een CT-scan bleek dat ik geen uitzaaiing had. Hierdoor kon het gelijk weggehaald worden nog diezelfde dag. Er zat een tumor van 4×4 centimeter die verwijder moest worden. Gelukkig voor Donny Roelvink kon deze gemakkelijk verwijderd worden. Wel volgde er natuurlijk een korte herstelperiode. Maar inmiddels is Donny er weer helemaal bovenop! 

Special Forces VIPS: Donny Roelvink 

Afgelopen jaar deed Donny Roelvink mee aan het programma: ‘Special Forces Vips’. Samen met Kaj Gorgels en Mark Schaaf weten ze de eindstreep te halen. In Special Forces Vips ondergaan de deelnemers een training van de commando’s in Nederland. Dit is een training van 8 dagen waarin ze mentaal en fysiek worden uitgedaagd. Het is te vergelijken met een een training van de special forces alleen dan in het klein. Je zal hiervoor flink over je grenzen moeten gaan. Dat deed Donny Roelvink, want hij wist het tot het einde te halen. 

Na het programma geeft hij aan, dat hij zo ontzettend dankbaar is voor het programma. Door het programma heeft hij zoals hij het zelf: ‘twee vrienden voor het leven erbij’. Het volledige comfort wordt in dit programma bij je weggenomen. Hij geeft dan ook aan dat hij zijn oergevoel helemaal terugkrijgt. Veel van wat hij in het programma heeft geleerd denkt hij te kunnen toepassen in het dagelijks leven. Vooral wanneer het even tegenzit. Nu was dit voor hem gelijk van toepassing tijdens zijn ziekte. 

Het vermogen van Donny Roelvink 

Het echte vermogen van Donny Roelvink is niet bekend gemaakt. Het wordt dus een wilde gok. Maar het vermoeden is dat Donny Roelvink op dit moment miljonair is. Dave en Donny hebben beiden een opstapje gekregen van hun vader. Dries Roelvink vraagt zo’n 3.000 euro per half uur. Nu doet hij flink wat optredens door het jaar heen. Je kan je dus voorstellen dat Dries Roelvink inmiddels al lang en breed miljonair is. 

Het vermogen van Dries is niet af te lezen aan zijn levensstijl. Hij is erg behoudend met het uitgeven van geld. Toch kocht hij een mooie bolide die we laten zien hieronder. 

De auto van Donny Roelvink 

Donny Roelvink heeft een dikke Mercedes waarin hij rondscheurt. Onlangs nog liet hij hem volledig wrappen in het grijs. Het is een Mercedes Benz A 180, met flink wat leuke opties. Hij rijdt er met veel plezier in en laat weten dat hij vindt dat hij deze auto heeft verdiend. Zo is hij aan de weg aan het timmer en past deze auto daar helemaal bij. De auto heeft een nieuwwaarde van rond de 50.000 euro. 

De Roelvinkjes & Sporten 

Donny is onder andere bekend geworden door zijn deelname aan het tv-programma: ‘de Roelvinkjes’. Hiervoor was hij vooral bekend als het broertje van. Maar inmiddels heeft hij naam & faam voor zichzelf gemaakt. Er komen weer nieuwe afleveringen aan van de Roelvinkjes op tv. 

Donny is ook fysiek lekker bezig. Zo heeft hij een flinke lichaamsmetamorfose achter de kiezen. Hij is flink aan het sporten geslagen sinds zijn deelname aan Special Forces Vips. Er zijn genoeg dames die wel een keer met Donny het bed in willen duiken.