Deze Nederlandse modemerken móét je dit najaar in de kast hebben hangen

woman wearing black and white polka dot shirt with black short shorts holding black leather tote bag sitting on white concrete bench
Photo by Elias de Carvalho on Pexels.com

Wanneer de dagen natter worden en de zon wat minder lang schijnt, zijn we allemaal wat minder gemotiveerd. Maar er goed uit zien, betekent je goed voelen. Deze zomer heb je je al van je meest modieuze kant laten zien. Ga ook fashionable het najaar door en laat je van je meest modebewuste kant zien met deze drie modemerken van eigen bodem. Lees snel verder, raak geïnspireerd en vul je kledingkast met de mooiste kledingstukken!

Summum

Ten eerste het in Amsterdam opgerichte Summum. Het merk omschrijft zichzelf als een “nuchter Nederlands merk met internationale allure”. Dit is goed terug te zien in hun collectie. Summum kleding is comfortabel en daarnaast meer dan stijlvol. Door de kwalitatieve en goed zittende stoffen voel je je vrouwelijk, stoer, en zit je vooral goed in je vel. Kies je één kledingstuk uit de collectie, dan ga je voor een van de broeken die zich kenmerken door een perfecte pasvorm voor de Nederlandse billen! 

Studio Anneloes

Een modemerk dat daarnaast niet mag missen bij jouw outfits is Studio Anneloes. Dit merk staat voor eerlijkheid en werkt alleen op de meest duurzame manier. Daarnaast lever je niet in op kwaliteit, want de kledingstukken van dit merk gaan lang mee. Waar Studio Anneloes vooral bekend om staat, is hun kleding van travel kwaliteit. Deze stof is stretchy, vormvast, kreukvrij en zit daarnaast ook nog eens erg comfortabel. Kortom, de perfecte collectie om mee te nemen in je koffer.  

Jane Lushka

Wat de laatste jaren enorm populair is geworden, is het modemerk Jane Lushka. De zussen Jane en Lushka bieden in vijf landen hun collectie aan en weten precies wat een vrouw nodig heeft. Met kleding van hoge kwaliteit en vooral comfort laat dit modemerk je speciaal en zelfverzekerd voelen. Met hun uitgebreide collectie van kledingstukken voor elk seizoen, willen de zussen dat je je persoonlijkheid laat zien door middel van jouw outfit. Kies een van de vele bijpassende sets of ga voor bold en combineer de verschillende prints die dit vrouwenmerk te bieden heeft. 

Met deze drie Nederlandse modemerken in je kledingkast ga je het najaar geheid met stijl door. Voel je stoer en vrouwelijk in de broeken van Summum, of kies duurzame kleding van travel kwaliteit van het modemerk Studio Anneloes. Laat daarnaast je kleding voor je spreken met de outfits van Jane Lushka. Support deze Nederlandse modemerken en wees de meest modebewuste vrouw van het najaar!