Deze horloges wil jij hebben

gold and white analog watch

Natuurlijk kun je er de tijd op aflezen, maar het draait natuurlijk meer om de uitstraling en toffe accessoire om je pols: een horloge. En wij hebben een rijtje schitterende horloges voor je gemaakt waar je geen genoeg van kunt krijgen. Voor ieder budget wat wils, maar wel met een luxe uitstraling (en een slimme investering).

Omega

Al sinds jaar en dag een populair merk voor mannen en vrouwen: Omega. Met mooie uurwerken en prachtige details zoals goud, diamanten en verschillende opties als het gaat om de wijzerplaat. Wat dacht je van een mooie Omega Constellation met diamanten en een witte wijzerplaat? Uniek, elegant maar toch sportief. En makkelijk te dragen bij je andere accessoires. Voor zo’n €1.000 kun je de nieuwe eigenaresse worden van zo’n mooie Constellation van Omega, en kun je iedereen jaloers maken.

Cartier

Al het moois komt uit Parijs, toch? Zo ook het luxe merk Cartier, bekend van veel fashion maar ook in de horloges zijn ze behoorlijk actief. Je kent misschien de Tank wel van Cartier (onder andere gedragen door Meghan Markle), maar ook de Cartier Vermeil is een mooie optie: deze heeft een ronde kast, een leren band of een goud/stalen band en is te vinden met een witte wijzerplaat, een zwarte of zelfs verschillende kleuren gemengd, wat zorgt voor een uniek detail om je pols. Je kunt zo’n Cartier al kopen vanaf €1.100, en het blijkt ook nog eens een stabiele investering te zijn. Hoe leuk wil je het hebben?

Tudor

Niet iedereen kent het merk Tudor, en dat is misschien juist extra leuk. Om wat achtergrondinformatie te geven: Tudor is het zustermerk van Rolex alleen is een stuk betaalbaarder. Tudor heeft een prachtig gamma aan horloges in staal, goud/staal of zelfs met diamanten op de wijzerplaat. Deze horloges zijn te verkrijgen vanaf €1.800, zoals een Tudor Oyster Princess (date). In goud/staal met diamanten ben je iets meer geld kwijt: €2.400 ongeveer voor een mooi exemplaar.