3 Geweldige plekken om grondspots te plaatsen voor de perfecte sfeer

person holding string lights

Wil je je huis er mooier uit laten zien met verlichting? Je kunt mooie grondspots als buitenverlichting bij ledworld.nl krijgen en op verschillende plekken plaatsen.  Dat is niet alleen handig om ’s avonds veilig thuis te komen, maar het maakt je huis ook chiquer. Grondspots geven licht langs de zijkanten van de oprit, of tuinpad en laten je huis opvallen. Je kunt ze ook gebruiken om bomen of beelden in de spotlight te zetten. Lees hier meer over de manieren waarop je ze kunt plaatsen!

Tuinpaden verlichten

Grondspots zijn geweldig om je tuinpad te verlichten. Het maakt niet alleen dat je ’s avonds veilig door je tuin kunt lopen, maar het geeft ook een mooie touch aan je buitenruimte. Je plaatst deze lampen gewoon langs het pad. Ze werpen zacht licht op de grond en maken je tuin ’s avonds net zo mooi als overdag. Graaf een ondiep gat langs het pad en zet de grondspots op gelijke afstanden. Zo krijg je een gelijkmatige verlichting. Kies voor warme LED-lampen voor een gezellige sfeer zonder te veel licht.

Een mooi terras

Wil je van je terras een romantische plek maken om ’s avonds te ontspannen? Kies dan voor grondspots. Ze veranderen je terras in een gezellige plek waar je keer op keer van zal genieten. Grondspots verlichten je terras subtiel, waardoor het perfect is voor avonden met vrienden. Plaats ze langs de randen van je terras of onder plantenbakken voor een gelijkmatige verlichting zonder dat ze echt verblinden. Een slimme tip: kies voor grondspots met dimbare functies, zodat je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan de gelegenheid.

Oprit accentueren

Wil je de buitenkant van je huis accentueren? Denk er dan eens aan om grondspots langs je oprit te installeren. Het is niet alleen handig om ’s avonds veilig thuis te komen, maar het geeft je huis ook een chique uitstraling. Grondspots werpen licht op de randen van je oprit en benadrukken de contouren van je huis, waardoor het direct opvalt en een warm welkom biedt. Je kunt de grondspots langs de zijkanten van de oprit plaatsen of ze gebruiken om specifieke kenmerken van je huis, zoals bomen of sculpturen, te laten opvallen. Als extraatje kun je grondspots met bewegingssensoren gebruiken voor extra veiligheid. Waar ga jij deze mooie lampen installeren?