Welke soorten paddo’s zijn er te vinden?

Wij schatten de kans vrij groot in dat jij van plan bent om paddo’s eens een kans te geven. Er is immers een reden dat je hier op de site terecht bent gekomen. Voordat je zomaar aan de slag gaat met paddo’s online bestellen is het alleen wel handig om je huiswerk te doen. Zo is het van groot belang dat je weet welke soorten paddo’s er allemaal te vinden zijn. Om je zo goed mogelijk op weg te helpen hebben we besloten om de meest gekozen soorten paddo’s voor jou onder elkaar gezet. Door dit goed door te nemen weet je zeker dat je als beginnende paddo-tripper niet meer voor nare verrassingen komt te staan!

Psilocybe cubensis

Psilocybe cubensis is een van de meest herkenbare paddenstoelensoorten. Deze paddenstoel heeft typisch een bolvormige hoed met een diameter variërend van 1,5 tot 8 cm. De kleur varieert van licht tot donkerbruin en hij heeft vaak een witte rand. De Psilocybe cubensis komt met name voor in tropische en subtropische gebieden. Psilocybe cubensis is ideaal voor beginners en niet super sterk. In de paddenstoel zitten de stoffen psilocybine en psilocine, welke zorgen voor de effecten. Bij deze paddo krijg je echt de klassieke effecten voor je trip.

Psilocybe semilanceata

Psilocybe semilanceata heeft een kenmerkende kegelvormige tot klokvormige hoed met een diameter van 0,5 tot 2,5 cm. Het is meestal lichtbruin of geelachtig met een puntige top. We zien dat deze paddenstoel met name groeit in Europa en Noord-Amerika. Deze soort wordt beschouwd als een van de meest sterke soorten psychedelische paddenstoelen. Wij raden je dan ook echt af om deze paddenstoel te kiezen als je nog geen eerdere ervaring hebt met het gebruik van paddo’s. Tijdens de trip krijg je intense visuele waarnemingen, een veranderd tijdsbesef en een diep gevoel van introspectie.

Psilocybe cyanescens

De Psilocybe cyanescens is te herkennen aan zijn golvende hoed met een diameter variërend van 1,5 tot 5 cm. De kleur van de paddenstoel varieert van roodbruin tot donkerbruin. Op dit moment zien we dat de paddenstoel met name groeit in de Verenigde Staten, al kan je ze ook wel eens in Europa zien. De paddelstoel groeit met name op rottend hout. Psilocybe cyanescens staat bekend om zijn hoge potentie, met vrij hoger niveaus van psilocybine en psilocine. Ook bij deze paddenstoel kan je dus zeer intense visuele hallucinaties en levendige kleuren verwachten. Daarnaast krijgen veel gebruikers een sterk gevoel van euforie.

Dé keuze voor een verruimde geest

Dankzij dit lijstje weet je als het goed is beter welke soorten paddo’s je allemaal kunt bestellen. Ongeacht je keuze is het overigens altijd een goed idee om je te laten informeren in de smartshop. In deze winkels kan je namelijk advies krijgen over hoe je jouw trip zo goed mogelijk kunt organiseren. Het grote voordeel hiervan is dat je het op een verantwoorde manier kunt aanpakken, wetende dat je de juiste keuze maakt. Dit zorgt ervoor dat je je ook gelijk een stuk minder zorgen hoeft te maken over de gevreesde bad trip!