Waar Nicol Kremers haar vermogen aan verdient

woman in black lace brassiere

In de Instagram bio van Nicol Kremers staat: ‘bekend persoon van SBS6’. En inderdaad, dat is ze ook. Al hoewel de meeste mensen natuurlijk weten dat deze bekendheid kwam door haar verschijning in het programma van haar ex Peter Gillis. Maar goed, tegenwoordig is Kremers zelf heel druk bezig met het timmeren van een carrière in uh… tja… Lees voor het antwoord op deze blog én alle informatie over het vermogen van deze vrouw, deze blog.

Wie is Nicol Kremers?

Nicol Kremers is een Nederlandse bekendheid die bekendheid verwierf door haar relatie met Peter Gillis, een vastgoedmagnaat en realityster. Sinds de breuk van enige tijd geleden, is Kremers zich gaan focussen op iets wat ze echt wil. Althans, ze verdient er een hoop geld mee. Zo is ze tegenwoordig actief op sociale media, OnlyFans en een platform genaamd Fancentro. Ook poseerde ze eind 2023 voor de Playboy, wat ze beschreef als een eer en een moment van zelfexpressie. Haar onafhankelijkheid en persoonlijke groei in haar leven en carrière staan hoog in het vaandel.

Inkomen en vermogen

OnlyFans en Fancentro zijn platforms waar exclusieve (seksueel getinte) content wordt gedeeld. Bezoekers van deze websites kunnen een abonnement aanschaffen, waarbij ze op regelmatige basis meer content krijgen en soms ook verzoeken kunnen inbrengen. Een abonnement van één maand kost op OnlyFans al 5 dollar. Op Fancentro word je vooral aangetrokken door beloftes in verschillende teksten. Je krijgt de ‘belofte’ pas te zien wanneer je soms tot tientallen dollars betaald.

De instagram van Nicol staat ook vol met ‘pikantere’ foto’s

Verder gaat ze met verschillende programma’s, waaronder PowNed, de straat op om daar iemand te ‘flashen’ (wanneer de ander daarmee instemt). Het levert interessante beelden op, waar ook de nodige kritiek op zal komen.

Nu ben je wellicht wel benieuwd wat al deze bezigheden haar in de tussentijd hebben opgeleverd. Helaas is het tamelijk lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. Tenminste, de een stelt dat er met OnlyFans wel een ton per maand wordt verdiend, de ander komt in zijn totaliteit niet verder dan ‘maar’ zo’n 8 ton aan vermogen en weer andere stellen haar algemene inkomen op tienduizenden euro’s per jaar. Laten we het erop houden dat ze flink bezig is om haar ex-parnter achterna te gaan qua vermogen, maar dat ze er nog lang niet is.

Conclusie

Wat waarschijnlijk geen verrassing voor je is, is dat Nicol Kremers het grootste gedeelte van haar vermogen heeft verdiend door het maken van exclusieve content. Het is een keuze die je kan maken als persoon, al heeft het er ook toe geleid dat ze dagelijks veel kritiek ontvangt. Maar goed, ze lijkt een dikke huid te hebben en dus gaat ze er gestaag mee door. Ieder zo z’n eigen voorkeur, nietwaar?