Voel je sexy in je comfortabele lingerie

Verras jezelf én je partner met een nieuwe Hema bh of bijvoorbeeld een sexy, rode onderbroek. Het is fijn om jezelf mooi te voelen; comfortabele lingerie draagt bij aan dat gevoel. Je ervaart meer zelfvertrouwen, je durft je bloot te geven en voelt minder belemmeringen in het dagelijks leven. De krachtige vrouw die jij bent kan de wereld aan! Bij de aankoop van nieuwe lingerie zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Kies je bijvoorbeeld voor een sexy bh met kant of een schattig strikje aan de voorzijde? Ga je voor een bh met of zonder beugel? Enzovoorts. In dit artikel lees je meer over de comfortabele lingerie die jou een goed gevoel geeft. 

Tip: ben je als partner op zoek naar een manier om je vriendin te verrassen met een nieuw lingeriesetje? Koop het als een cadeau voor haar en combineer het met een fles wijn, wat hapjes en een romantische setting bij kaarslicht. Je pakt haar gegarandeerd in! 

Kies voor de juiste maat lingerie 
Je lingerie kan voor de nodige irritaties zorgen, wanneer een bh of bijvoorbeeld onderbroekje niet goed aansluit op je huid. Er zijn verschillende punten om op te letten bij het passen van een nieuwe bh. Denk bijvoorbeeld aan de schouderbandjes, welke niet te strak mogen zitten. Andersom is het eveneens onplezierig wanneer de bandjes te los zitten. Kies voor een model waarvan je de bandjes zelf af kunt stellen. Ze kunnen in dit geval van je schouders glijden. Hetzelfde geldt voor ondergoed: je wilt voorkomen dat het ondergoed je buik afknelt. 

Let op de stabiliteit die de bh-band biedt 
De meeste ondersteuning wordt geboden door de bh-band. Het is daarom belangrijk dat een bh-band goed aansluit op je huid. Net als voor de schouderbandjes geldt ook voor de bh-band dat deze niet te strak mag zitten. Het zou ertoe kunnen leiden dat de band in je buik snijdt. Een heel vervelend gevoel!

Zoek de juiste lingerie bij iedere gelegenheid 
Wanneer je jouw partner wilt verrassen mag de lingerie best een tikkeltje sexy zijn. Kies voor een mooie rode of bijvoorbeeld zwarte set. Het mooist vinden veel mannen een lingeriesetje dat gedeeltelijk doorschijnend is of bijvoorbeeld veel kant bevat. Wat vindt jouw partner het mooist? Op kantoor of bij het doen van de boodschappen heb je weinig aan een sexy setje; hier moet je lingerie voornamelijk comfort bieden.