Ik weet haar ringmaat niet. Wat moet ik doen???

Het is een Verrassing
Indien u een aanzoekt wenst te doen en u kent haar ringmaat niet, dan zijn er twee manieren om haar ringmaat achterhalen.

1. Door de binnen diamater van haar bestaande ring te meten, kunt u haar ringmaat achterhalen en aan ons doorgeven.

2. Indien u geen bestaande ring van haar hebt, kiest u voor een ringmaat 52. De meerderheid van de vrouwen hebben meestal een ringmaat tussen 49-55. Zo neemt u de maat 52 als een gemiddelde maat. Na uw aanzoek zullen we dan de ringmaat kosteloos aanpassen volgens de correcte maat.

Het is geen Verrassing
Indien uw aanzoek geen verassing is, kunt u gewoon gratis pasringen aanvragen bij uw bestelling zoals bovenaan vermeld.

Ik weet mijn ringmaat niet. Wat moet ik doen???

Stap 1: Elnora stuurt GRATIS pasringen tijdens uw bestelling
Voor de bepaling van de ringmaten biedt Elnora gratis pasringen voor haar klanten. Indien u uw maat niet weet, kunt u tijdens de bestelling gratis pasringen aanvragen.


Deze dienst is gratis en de pasringen worden volgende dag gratis voor u opgestuurd. De duurtijd is maximaal 2 dagen, maar meestal worden de pasringen in 1 dag geleverd aangetekend per post.

Stap 2: U geeft ons uw maten door via Livechat / E-mail / telefoon
Na de ontvangst en bepaling van de maten, geeft u aan ons de correcte maten door. Hierna worden de ringen in productie gezet met de aangevraagde ringmaten De bepaling van de ringmaten is heel belangrijk want de ring moet heel aangenaam om uw vinger passen.

Opgelet: Er is een verschil in maat tussen rechter hand vingers en linker hand
U moet ook weten dat er een verschil zit tussen de rechter hand vingers en tussen de linker hand vingers. U moet op voorhand goed weten om welke vinger u uw ring zal dragen en ook op welke hand. Hebt u nog vragen of opmerkingen, aarzel dan niet om ons te contacteren.