Floortje Dessing: Vriend, Familie en Gezondheid

Heb je ooit in je leven eens naar NPO3 gekeken dan zal je wel eens van de naam Floortje Dessing hebben gehoord. Deze bekende presentatrice staat natuurlijk bekend als dé presentator van het programma ‘3 op Reis’. Nu doet Floortje Dessing naast haar werk natuurlijk nog veel meer in het dagelijks leven. Wil je meer te weten komen over haar relatie? En heb je altijd al willen weten uit wat voor soort gezin ze eigenlijk komt? In dat geval hebben we goed nieuws voor je. We hebben het namelijk wat makkelijker gemaakt door alles over het leven van Floortje Dessing voor jou in dit artikel uiteen te zetten.

De carrière van Floortje Dessing

Om een goed beeld te krijgen bij het succes van Floortje Dessing is het van cruciaal belang om eerst eens naar haar jeugd te kijken. Het bijzondere aan Floortje Dessing is dat ze niet heel veel loslaat over haar jeugd. Wel weten we dat ze is geboren op 31 augustus 1970 in Heemstede. Ze is haar carrière begonnen als aspirant-diskjockey bij radiostation Extra 108. Na een jaar de opleiding tot vertaler Engels gevolgd te hebben aan de aan de Hogeschool Diemen volgde ze enkele jaren de opleiding audiovisuele media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Dit is dan ook de periode waarin ze heeft ontdekt dat ze houdt van de mediawereld, zowel de radiowereld als de wereld van de tv-shows.

Hoewel specifieke informatie over haar familie niet algemeen bekend is, is hun steun waarschijnlijk van onschatbare waarde voor haar. De banden die ze deelt met haar dierbaren zorgen tijdens het reizen voor een gevoel van thuis. Hier haalt ze dan ook een hoop kracht uit, al helemaal wanneer ze onbekende gebieden doorkruist. Tijdens interviews heeft ze meerdere malen aangeven dat ze een goede relatie heeft met haar familie. De familie van Floortje dient voor haar toch als een bron van liefde en steun, iets wat goed van pas komt bij haar uitdagende levensstijl.

Gezondheid staat op één

Een gezonde levensstijl is essentieel voor iedereen, vooral voor iemand die zo actief en avontuurlijk is als Floortje Dessing. We weten dan ook dat ze erg veel bezig is om zo gezond mogelijk door het leven te gaan. Dit geldt zowel op fysiek als op mentaal vlak. Op haar social media is te zien dat ze vaak bezig is met mindfulness en meditatie. Op het gebied van sport doet ze ook ontzettend veel, van hardlopen tot aan zwemmen. Door gezond te blijven lukt het haar om haar avonturen na te streven en om keer op keer weer heel de wereld over te reizen. Overigens is Floortje Dessing ook erg geïnteresseerd in de alternatieve geneeskundevormen. Mocht je hier meer over te weten willen komen dan kan je eens een kijkje nemen op de blog van Floortje. Hier laat ze nog veel meer van haar bevindingen zien.

Een drang naar avontuur

De naam Floortje Dessing is in ons land toch wel een synoniem geworden met avontuur. Haar liefde voor het ontdekken van nieuwe mensen en culturen heeft haar naar de meest afgelegen en fascinerende bestemmingen over de hele wereld gebracht. Als doorgewinterde televisiepresentatrice heeft ze haar reizen gedeeld met miljoenen kijkers. Tijdens het kijken van haar programma’s krijgen velen dan ook de drang om hun eigen spannende avonturen te beleven. Van het doorkruisen van de Noordpool tot het ontdekken van verborgen juweeltjes in verre uithoeken van Afrika, haar reisavonturen blijven het publiek boeien. Op dit moment werkt ze nog altijd voor het programma ‘3 op Reis’, al kan je haar ook kennen van haar eigen programma ‘Floortje naar het einde van de wereld’. Beide shows zijn te vinden op de website van NPO Start.

Vrienden van Floortje Dessing

Hoewel specifieke details over de vriendschappen van Floortje Dessing niet echt geeld worden door Floortje zelf, is het aan de hand van haar social media wel duidelijk dat haar persoonlijkheid en passie voor avontuur een kring van gelijkgestemden hebben aangetrokken. Als echte reiziger heeft Floortje talloze vrienden gemaakt met mede-avonturiers, zowel met als zonder camera. De vriendschappen die ze heeft opgebouwd tijdens haar wereldreis zijn voor haar dan ook een ware bron van inspiratie en steun. Dit geldt ook voor de ideeën die ze opdoet voor het maken van nieuwe programma’s. Door zich te omringen met mensen die ook iets van de wereld willen zien is het Floortje gelukt om een vast netwerk te creëren om haar heen.

Het financiële succes van Floortje

Ondanks het feit dat Floortje niet heel open is over haar geldzaken mag het duidelijk zijn dat haar carrière in de televisiewereld heeft bijgedragen aan haar grote financiële succes. Als bekende presentatrice heeft Floortje meegewerkt aan verschillende reisprogramma’s, samengewerkt met bekende merken en zelfs een aantal bestsellers geschreven. Nu is het alleen wel zo dat Floortje Dessing niet echt heel veel geeft om materiële zaken. Zo heeft ze voor zover wij weten geen grote villa en staat ze ook niet bekend om dure uitgaven. Floortje staat erom bekend dat ze haar privéleven privé houdt, dit geldt dan ook voor haar geldzaken. Omdat ze bekend staat als bescheiden en voor de openbare omroep werkt kunnen we eigenlijk wel afleiden dat ze het in ieder geval niet voor het geld doet.

Een bron van authenticiteit

Met de informatie uit dit artikel krijg je tenminste wel een volledig beeld bij het leven van deze bijzondere vrouw. Het is niet zo gek dat Floortje Dessing al jaren een fenomeen is in de wereld van de Nederlandse TV. Door haar charisma en haar betrokkenheid met mensen is het haar gelukt om ontzettend goede items te maken. Wil je graag bekend worden dan is het van groot belang om jezelf te blijven. Alleen op die manier is het mogelijk om pas echt authentiek over te komen!